Dania główne

Wariant I:

Obiad/obiadokolacja (najpóźniej o 20.00):
kasza orkiszowa (2-3 łyżki, półtwarda, al’dente),
gulasz (wołowy, wieprzowy) duszony (2-3 łyżki),
dowolna surówka;
(może też być lekka zupa-krem np. z cukinii, brokułów, wielowarzywna);


Wariant II:

Obiad/obiadokolacja (najpóźniej o 20.00):
zupa pomidorowa z groszkiem ptysiowym (suchy, 
kupujemy w paczkach);
ryba (dorsz, pstrąg, mintaj) duszona w jarzynach (najlepiej kupić paczkę włoszczyzny, mrożonkę),
ryż brązowy al’dente (2-3 łyżki),
dowolna surówka;


Wariant III:

Obiad/obiadokolacja (tradycyjnie najpóźniej o 20.00): chuda zupa ogórkowa z ziemniakiem;
s
chab duszony w rękawie (na wodzie) – 1 plaster,
surówka,
kasza gryczana al’dente;


Wariant IV:

Obiad/obiadokolacja (tradycyjnie najpóźniej o 20.00):
zupa jarzynowa;
k
lopsy z chudego mielonego mięsa (dowolne, chude), surówka,
2 gotowane ziemniaki;


Wariant V:

Obiad/obiadokolacja (tradycyjnie najpóźniej o 20.00): żurek z jajkiem (bez kiełbasy i tłuszczu,
pierś z kurczaka, duszona z jarzynami
ciemny makaron
(razowy) al’dente,
surówka;

PRZYJEMNEGO ODCHUDZANIA !!!!!!!!!!!!!!! 🙂

Zrzucenie kilku kilogramów wcale nie musi być ani trudne, ani nudne.